ALPHEN AAN DEN RIJN – De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval op de N11 bij Alphen aan den Rijn. Ter plaatse waren twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen waarbij er flinke schade ontstond.

De blauwe auto reed richting Leiden en begon door nog onbekende reden te spinnen waarna hij door de middenberm op de rijbaan richting Bodegraven terecht kwam. Daar reed op dat moment de grijze auto die de blauwe vervolgens vol in de flank raakte. Het resultaat loog er vervolgens niet om.

De bestuurder van de blauwe auto is door de hulpdiensten uit zijn voertuig geholpen en lange tijd in de ambulance behandeld. Wonder boven wonder stapte hij een half uur later zelf de ambulance weer uit en hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te woorden.

De VOA van de politie doet onderzoek.

Foto’s: Rens de Haan & Franklin Coenen

Video: Koen Jongen

 

Cookievoorkeuren wijzigen