WADDINXVEEN – Dinsdagmorgen omstreeks zeven uur werden politie, brandweer, ambulance, Rijkswaterstaat & een traumahelikopter gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de A12 bij Waddinxveen. Volgens de melding zouden een vrachtwagen en motor een aanrijding met elkaar hebben gehad waarna de motorrijdster onder de vrachtwagen terecht gekomen zou zijn.

Ter plaatse bleek de motorrijdster al onder de vrachtwagen vandaan maar zou de vrachtwagen wel over haar arm heen zijn gereden, hierbij liep de vrouw ernstig letsel aan haar arm op. De ambulancedienst heeft de vrouw aan haar verwondingen behandeld waarna zij naar het ziekenhuis is vervoerd. De gealarmeerde brandweer kon al vrij snel retour en de traumahelikopter hoefde niet te landen.

Drie en later twee rijstroken van de A12 zijn gedurende het ongeval afgesloten geweest in de richting van Den Haag / Rotterdam. Na ongeveer een uur kon alles weer worden vrijgegeven nadat een berger de motor had vervoerd. De vrachtwagenchauffeur mocht zelf zijn weg vervolgen.

Foto’s: Rens de Haan

Cookievoorkeuren wijzigen