MOORDRECHT – Dinsdagmiddag 25 april rond 12.00 uur zijn 800 á 900 motorrijders, waaronder veel van Motorclub Satudarah, vertrokken vanuit Moordrecht richting Apeldoorn.

De stoet ging via A20 de A12 op. Het Gouwe Aquaduct bij Gouda werd volledig voor het verkeer afgesloten voor de veiligheid van het overige verkeer. Uiteindelijk gaat de stoet over de A20, de A12, A30 en de A1. Bij het Gouwe Aquaduct ging het ook nog even mis. Een motorrijder ging hier onderuit. De ambulance is voor hem gealarmeerd.

De Molukse gemeenschap streeft naar onafhankelijkheid en vierde dit voor de 67e keer. Het gaat dan om de onafhankelijkheid van de Republiek Maluku Selatan (RMS). De viering duurt tot 19.30 uur, waarna de feestvierders weer huiswaarts keren.

Foto’s : Ingezonden

 

Halverwege de stoet ging het mis en ging één motorrijder onderuit. Een ambulance werd voor hem gebeld maar gelukkig leek het met de verwondingen mee te vallen. Hij is direct door zijn maten geholpen.

Cookievoorkeuren wijzigen