LEIDEN – Donderdagavond 30 maart omstreeks 20.15 uur werd de politie gealarmeerd voor een straatroof aan de Joseph Haydnlaan in Leiden.

Twee mannen hadden een persoon berooft. De daders zijn er vervolgens vandoor gegaan, de politie startte meteen een klopjacht op de daders. De daders zouden twee mannen zijn, rond de 20 jaar oud. Zij hadden een licht getinte huidskleur, een van de mannen had een zwarte trainingsbroek aan en een van de verdachte had een grijze trui aan. Ze zijn beide ongeveer 1.75 meter lang.

In de buurt werd er een scooter aangetroffen, in de scooter zaten er nog sleutels. De politie heeft onderzoek gedaan op de plek van de beroving en op de plek waar de scooter stond. Beide locaties werden ruim afgezet.

Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen bij de beroving. De scooter is geborgen worden door de bergingswagen van de politie.

Bent u getuige, heeft u tips of enig vermoeden dat ie iets weet dat de politie kan helpen? bel 0900-8844. U kunt niet vaak genoeg bellen.

20170330205259.jpg

20170330205263.jpg

Cookievoorkeuren wijzigen