ZOETERWOUDE – Dinsdagmorgen 28 maart zijn de politie, brandweer en ambulancedienst gealarmeerd voor een melding van een voertuigbrand na ongeval op de N11 ter hoogte van Zoeterwoude.

Op locatie bleek een kettingbotsing tussen vier voertuigen te hebben plaatsgevonden. Eén persoon, de bestuurder van het achterste en zwaarbeschadigde voertuig, raakte bij het ongeval gewond en is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. De brandweer was in eerste instantie met spoed ter plaatse gekomen in verband met een voertuigbrand, hier bleek echter geen sprake van te zijn. De rook/stof, wat men aanzag als gevolg van brand, werd veroorzaakt door de airbags welke allen in werking waren getreden.

Na van het ongeval is de linkerrijstrook afgesloten geweest voor het verkeer, dit zorgde voor een lange file vanaf het begin van de N11 bij Leiden in de richting van Zoeterwoude. Een tweetal bergers is ter plaatse gekomen om twee voertuigen te bergen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

Foto’s : Koen Jongen

Cookievoorkeuren wijzigen