GOUDA – Vrijdagmiddag 10 maart rond 14.35 uur is er een overval geweest op de Lidl supermarkt in de wijk Korte Akkeren op de Westerkade in Gouda.

Volgens de politie kwam er een man de winkel binnen en bedreigden een medewerker, het gaat om een man met licht kleurige jas, gestreepte lichte sjaal en een muts.

Meerdere eenheden keken uit bij supermarkt naar de verdachte van de overval.

Politie update:

Gouda – Een onbekende man probeerde vrijdagmiddag 10 maart om 14:30 uur geld weg te nemen uit de kassa bij een supermarkt aan de Westerkade. De verdachte ging er uiteindelijk zonder geld vandoor. Donderdag 9 maart nam ook een man geld weg uit een kassa uit een supermarkt in de Thorbeckelaan. De recherche onderzoekt beide zaken en vraagt getuigen zich te melden.

Vrijdagmiddag bedreigde de verdachte een kassière met een steekwapen en wilde geld uit de kassa wegnemen. De man verliet na enige tijd de supermarkt zonder buit. Buiten de supermarkt probeerde de verdachte nog wel een vrouw van haar handtas te beroven. Ook deze beroving mislukte.

Signalement

Van de verdachte is het volgende signalement bekend.

Man met een licht getinte huidskleur van ongeveer 30 jaar. Hij droeg een lichte jas en op zijn hoofd een lichtkleurige muts. Voor zijn gezicht droeg de verdachte een sjaal.

Bron: Politie.nl

Foto’s : Raymond Aarsman

20170310151120.jpg

20170310151121.jpg

Cookievoorkeuren wijzigen