HILLEGOM – Op woensdagavond 8 maart heeft omstreeks 23:15 uur een aanrijding plaatsgevonden op de Weeresteinstraat in Hillegom. Meerdere mensen raakte gewond.

Ter plaatse had er een botsing plaatsgevonden tussen een scooter en een fietser. De twee opzittende van de scooter en de fietser kwamen ten val en raakte gewond. Een drietal ambulances, meerdere politie eenheden en het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam kwamen ter plaatse om de slachtoffers te behandelen. Twee van de gewonden zijn met spoed vervoerd naar het ziekenhuis, een derde slachtoffer is met gepaste spoed vervoerd.

De verkeersdienst van de politie is ter plaatse gekomen om het ongeval te onderzoeken. De Weeresteinstraat was ten tijden van het ongeval afgesloten voor al het verkeer.

Foto’s : Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen