BOSKOOP – Vrijdagmorgen 3 maart is er tegen half acht een ongeval gebeurd op Den Ham in Boskoop, wat ook de provincialeweg N207 is. Het betrof een kop staart botsing; een bus met aanhanger klapte achterop een personenauto.

Ambulancebroeders hebben een inzittende van de personenauto enige tijd onderzocht waarna deze naar het ziekenhuis werd overgebracht. Na het ongeval bleven de betrokken voertuigen, mede door de medische zorg, op de weg staan. Hierdoor was er slechts één rijstrook beschikbaar. Op sommige momenten werd al het gemotoriseerde verkeer stilgelegd zodat de hulpverleners hun werk veilig konden doen. Nadat de ambulance vertrok, werden ook de betrokken voertuigen van de weg gehaald. Ook was er vloeistof op de weg gekomen, dit heeft een berger voor zijn rekening genomen. Daarna kon de weg weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen