LEIDEN – Dinsdagmiddag 21 februari zijn omstreeks 15:45 uur de politie en ambulancedienst opgeroepen voor een ongeval op de Herensingel in Leiden.

Op locatie bleek een botsing plaats te hebben gevonden tussen een drietal voertuigen. Het voorste voertuig ging op de Herensingel door nog onbekende reden op de rem, het tweede voertuig zag dit nog net op tijd en kon hier op tijd voor remmen, het achterste voertuig zag dit echter niet op tijd waardoor een harde botsing niet kon worden voorkomen. Een man en een vrouw zijn door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd op letsel maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Beide personen raakten bij het ongeval lichtgewond. De vrouw had last van haar knie en de man had last van zijn nek.

Twee van de drie voertuigen liepen flinke schade op, het derde voertuig had weinig schade. De politie heeft van de betrokkenen, welke alle drie een andere mening omtrent de oorzaak hadden, een verklaring opgenomen. Met behulp van schadeformulieren is het incident op locatie afgehandeld. Geen van alle voertuigen hoefde, ondanks de schade, geborgen te worden.

Foto’s : Koen Jongen

20170221161226.jpg

20170221161229.jpg

Cookievoorkeuren wijzigen