BODEGRAVEN – Zondagavond kwam er rond half 10 een melding binnen van een inbraak in het kinderdagverblijf ‘De Kleine Schat’. Ook een omstander die zijn hond aan het uitlaten was hoorde dit alarm afgaan en zag een persoon uit het raam aan de zijkant van het pand klimmen.

Direct zijn er meerdere eenheden van de politie aanrijdend gegaan. De verdachte zou na zijn bezoek in het kinderopvang zijn vertrokken in de richting van het Station Bodegraven. De politie heeft met meedere eenheden uitgekeken naar de inbreken maar helaas niet meer aangetroffen.

Aan het zijraam van het kinderopvang was de braakschade zichtbaar. Ook lag er op de grond voor het raam muntgeld, of dit afkomstig is uit het kinderopvang is onbekend.

Na enige tijd is de zoekactie gestaakt. Wel worden getuigen die iets gezien of gehoord hebben gevraagd zich te melden bij de politie. Ook mensen met camera’s in de omgeving van het Dronenplein tot aan het Station worden gevraagd zich te melden bij de politie, 0900-8844.

Foto’s: Lars van der Toorn

Cookievoorkeuren wijzigen