NIEUWERBRUG – Zaterdagmiddag 4 februari zijn de hulpdiensten omstreeks 16:55 uur groots gealarmeerd voor een ongeval op De Bree in Nieuwerbrug. Hierbij zou een voertuig te water zijn geraakt.

Ter plaatse bleek dat er een aanrijding had plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen. Een bestelbusje zou de macht over het stuur zijn kwijtgeraakt waarop hij op een geparkeerde auto klapte, deze schoof door tegen een voertuig dat hiervoor geparkeerd stond. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen. Bij aankomst zijn de inzittende van het voertuig al zelfstandig uit het voertuig gekomen. Hierop kon een deel van de gealarmeerde hulpdiensten worden afgemeld.

De ter plaatse gekomen ambulance heeft beide inzittende gecontroleerd en één persoon voor verdere controle vervoerd naar het ziekenhuis. De andere inzittende van het voertuig is door de politie mee genomen naar het bureau. Wat hiervan de reden is is bij ons onbekend.

De berger van bergingsbedrijf BCU is ter plaatse gekomen en heeft twee voertuigen geborgen. Beide voertuigen kunnen als verloren worden beschouwd

Foto’s & Video : Lars van der ToornCookievoorkeuren wijzigen