ZOETERWOUDE – Zondagmorgen 22 januari omstreeks 09:55 uur zijn de hulpdiensten van Zoeterwoude gealarmeerd voor een ongeval op de Papeweg – N206.

Ter plaatse bleek er een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en auto. Vanwege de ernst van het incident werden de brandweer alsmede een traumahelikopter opgeroepen. De inzet van de traumahelikopter bleek uiteindelijk niet meer nodig. In eerste instantie zou er brand bij de auto woeden. Dit was vermoedelijk rook van de airbag. Bij het incident zijn twee personen gewond geraakt en meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Het ongeval zorgde voor een flinke verkeershinder. De weg richting Stompwijk was tijdelijk afgesloten. Ook een parallelweg was tijdelijk dicht. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Vermoedelijk is de auto vanwege de laagstaande zon tegen de achterkant van de geparkeerde vrachtwagen aangereden.

De verkeerspolitie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s : Koen Jongen, Brian Roeten

20170122095838.jpg

20170122095844.jpg

Cookievoorkeuren wijzigen