MOORDRECHT – Nog maar net was de A20 bij Moordrecht file vrij nadat er een aanrijding had plaats gevonden waardoor uren lange vertraging ontstond toen er opnieuw een aanrijding plaats vond. De hulpdiensten gingen opnieuw aanrijdend naar de A20 en troffen ter hoogte van de Afslag Moordrecht drie voertuigen aan die een kop-staart aanrijding hadden gehad.

Direct werd er opnieuw een rijstrook afgesloten, in dit geval de linker in de richting van Rotterdam. De ambulancedienst kwam ter plaatse ter controle van een inzittende maar uiteindelijk hoefde er niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

Ook de berger kwam ter plaatse maar de schade bleek zo nihil dat er niets geborgen hoefde te worden. Na een half uur kon de A20 weer worden vrijgegeven en kon het oplossen van de opnieuw ontstane file beginnen. Deze bleek uiteindelijk snel opgelost.

Foto’s: Rens de Haan

Cookievoorkeuren wijzigen