WADDINXVEEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag kreeg de politie de melding van een man dat hij was gevallen en met zijn been vast zat. Het probleem was echter dat hij niet wist waar hij was. De politie is gaan zoeken en vond hem uiteindelijk bij het winkelcentrum aan de Oude Dreef. Daar bleek hij met zijn been bekneld te zitten in het fietsenrek waarop ambulance en brandweer werden gealarmeerd.

De brandweerlieden zijn enige tijd bezig geweest om de man uit zijn benarde positie te bevrijden. Er was (enige) voorzichtigheid geboden om de man niet verder te verwonden. Uiteindelijk kon de man, nadat hij bevrijd was, zonder brancard, maar wel met ondersteuning, de ambulance in. Na een controle werd hij overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.

De man zou al twee uur op de bewuste plek hebben gelegen alvorens hij gevonden en bevrijd werd. Naast de verwonding aan zijn been was hij ernstig onderkoeld. Hij kon niet verklaren hoe daar terecht was gekomen en hoe het precies heeft kunnen gebeuren.

Foto’s: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen