NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Dinsdagmiddag 27 december zijn de politie en brandweer omstreeks 15:30 uur gealarmeerd voor een melding van een woningbrand aan de Zwaluwendaal in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Op locatie bleek er geen sprake te zijn van een woningbrand maar van een schutting welke in brand stond. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen en is bij aankomst direct begonnen met het blussen van de brand welke zij snel onder controle hadden. Vanwege de brand heeft de brandweer een deel van de schutting moeten slopen evenals een gedeelte van een aangrenzende schuur. Nadat de brandweer de brand heeft nageblust zijn zij weer retour gegaan.

Buurtbewoners vertelden dat kinderen al enige tijd bezig waren met vuurwerk in de omgeving. Echter is niet bevestigd dat vuurwerk ook daadwerkelijk de oorzaak van de brand was.

Foto’s : Franklin Coenen

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen