Waddinxveen - Rond half 2 deze middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident aan de Zuidplaslaan in Waddinxveen. Niet veel later werd ook het MMT (Mobiel Medische Team) gealarmeerd. Bij aankomst bleek er in een woning aan de Zuidplaslaan een steekincident te hebben plaatsgevonden.

Direct zijn meerdere politie-eenheden aanrijdend gegaan om uit te kijken naar de verdachte. Ook werd er een Burgernet actie opgezet. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft zich direct over het slachtoffer ontfermd. Ook het MMT is nabij het incident geland.

Tot zover bekend heeft de politie nog niemand aan kunnen houden. De recherche is ter plaatse gekomen en heeft onderzoek verricht in de woning.

Foto’s: Lars van der Toorn & Ingezonden

Video: Lars van der Toorn


Cookievoorkeuren wijzigen