LEIDERDORP – Zondagmorgen 25 december zijn omstreeks 0:15 uur de politie en ambulancedienst gealarmeerd voor een melding van een ongeval op de Schildwacht in Leiderdorp.

Op locatie bleek de bestuurster van een personenauto, met daarin drie jonge kinderen tegen een verkeerspaal te zijn gereden met haar auto. Vanwege de impact van het ongeval is zelfs de airbag aan de bestuurderskant in werking getreden. Naast het feit dat de bestuurster een ongeval had veroorzaakt, werd ook al snel duidelijk dat de bestuurster onder invloed van alcohol was. Dit werd na een blaastest op locatie dan ook al snel duidelijk. De bestuurster bleek veel te veel gedronken te hebben. Het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft zich ontfermt om de drie jonge kinderen en hen nagekeken op eventueel opgelopen letsel. Ook de dronken bestuurster is door de ambulance gecontroleerd, hierbij liepen de gemoederen hoog op.

De bestuurster is uiteindelijk door de politie meegenomen naar het politiebureau. Voor de drie jonge kinderen is onderdak verzorgd. Alle drie de kinderen welke erg geschrokken waren hebben van de politie een traumabeertje gekregen.

Foto’s : Koen Jongen

20161225021053.jpg20161225021059.jpg20161225021061.jpg

Cookievoorkeuren wijzigen