Gouda - Deze avond werden politie en ambulance gealarmeerd voor een voertuig te water op het Willensplein in Gouda.

Bij aankomst heeft de bestuurder van een voertuig het macht over het stuur verloren waarna de auto in botsing kwam met een andere auto. Na deze aanrijding is de bestuurder door onbekende oorzaak ca. vijftig meter verder over het trottoir gereden en heeft hierbij diverse bloembakken en een paal geraakt waarna de auto te water raakte. Gevolg was een spoor van vernieling op het trottoir.

Wonder boven wonder kwam de bestuurder met de schrik vrij. De berger van bergingsbedrijf BCU is ter plaatse gekomen om het voertuig te bergen. Ook Cyclus is ter plaatse gekomen om de ravage op te ruimen.

Foto’s: Franklin Coenen & Lars van der Toorn

Video: Lars van der Toorn

Cookievoorkeuren wijzigen