MOERKAPELLE – Woensdagmiddag 21 december is er rond 11:45 uur een gaslucht geroken in een woning aan de Wilhelminastraat in Moerkapelle.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse om de situatie te controleren. Niet veel later werd ook met spoed een ambulance opgeroepen. In de woning bleek een kindje dusdanig veel last te hebben van het gas dat medische assistentie nodig was. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft het meisje gecontroleerd. De brandweer heeft diverse metingen verricht en de situatie veilig gesteld. Voor de verdere directe omgeving is geen gevaar geweest.

Uiteindelijk bleek het voor het slachtoffertje uiteindelijk mee te vallen, ze is niet vervoerd naar het ziekenhuis. Wel kreeg zij een traumabeertje van de ambulance.

Foto’s : Ricardo Ernst

20161221122105.jpg

20161221122106.jpg

 

Cookievoorkeuren wijzigen