Moordrecht - De hulpdiensten werden deze middag gealarmeerd voor een ongeval op de A20 in de Richting van Gouda bij Moordrecht. Er zou bij werkzaamheden een ongeval hebben plaatsgevonden tussen een auto en een voertuig dat bij de werkzaamheden betrokken was.

Bij aankomst op de A20 troffen de hulpdiensten een flinke ravage aan. Een auto was op een Pijlwagen gebotst. Bij deze aanrijding raakte 2 personen gewond, deze zijn na controle in de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere controle. Na het ongeval zijn er direct meerdere rijstroken afgesloten wat leidt tot flinke files. Ook de A20 in de richting van Rotterdam ontstond al vrij snel een kijkersfile.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse en doet onderzoek. Op de A20 zullen tot begin van de avond meerdere rijstroken afgesloten zijn in verband met onderzoek en bergingswerkzaamheden.

Foto’s: Dejan Jeremic – Regio15.nl

 

Cookievoorkeuren wijzigen