MOORDRECHT – Dinsdagmiddag 13 december omstreeks 17:30 uur werd de brandweer opgeroepen voor een incident aan de Drost IJsermansingel in Moordrecht.

Ter plaatse bleek er achter het oude raadhuis een kind in een boom te zijn geklommen. Het kind klom echter zo hoog dat hij niet meer naar beneden durfde. De brandweer moest eraan te pas komen. De brandweerlieden hebben een ladder tussen de takken door gemanoeuvreerd totdat deze goed stond. Een brandweerman is vervolgens naar boven geklommen en kon daarna het kind veilig naar beneden brengen.

De jonge avonturier werd daar herenigd met zijn moeder.

Foto’s : Ingezonden

kind-in-de-boom-moordrecht-112hm-1 kind-in-de-boom-moordrecht-112hm-2 kind-in-de-boom-moordrecht-112hm-3 kind-in-de-boom-moordrecht-112hm-4 kind-in-de-boom-moordrecht-112hm-5 kind-in-de-boom-moordrecht-112hm-6 kind-in-de-boom-moordrecht-112hm-7 kind-in-de-boom-moordrecht-112hm-8

Cookievoorkeuren wijzigen