WADDINXVEEN – Vrijdagmorgen 9 december is er iemand uit de Gouwe gehaald bij de hefbrug aan de Nesse in Waddinxveen.

Het slachtoffer zou een Poolse vrouw zijn die drie weken in Nederland was. Zij werd sinds gisteravond vermist. Uiteindelijk is ze vanaf de hefbrug in het water gesprongen. De brugwachter (die er gelukkig tegenwoordig weer is) zag het gebeuren. Ook de bemanning van een binnenvaartschip was hier getuige van. In eerste instantie weigerde de vrouw uit het water te komen, maar na enkele minuten is ze toch met behulp van een ladder uit het water gehaald.

Uiteindelijk heeft de brandweer haar met behulp van de autoladder van het schip gehaald. Ze is in een ambulance gecontroleerd. Het is niet bekend hoe de vrouw er aan toe is.

Foto’s: Rob de Jong

persoon-te-water-nesse-wdn-01 persoon-te-water-nesse-wdn-02 persoon-te-water-nesse-wdn-03 persoon-te-water-nesse-wdn-04 persoon-te-water-nesse-wdn-05 persoon-te-water-nesse-wdn-06 persoon-te-water-nesse-wdn-07

Cookievoorkeuren wijzigen