GOUDA – Eerder deze week besteedde wij er al aandacht aan; Het afscheid van Harry Heesen, beroeps brandweerman bij brandweer Hollands Midden – Post Gouda. Hoewel Harry afgelopen maandag zijn laatste 24-uurs dienst had waarin hij werd getrakteerd op een aantal leuke verrassingen van zijn ploeg, was het dan vanavond officieel zo ver. Harry nam afscheid van zijn Goudse collega’s.

Een mooie avond waarin Harry samen met zijn vrouw thuis met de nodige ’toeters en bellen’ werd opgehaald. Een avond met mooie toespraken en leuke herinneringen. Zo kreeg Harry een oorkonde en een mooie ‘gouden plak’. Daarnaast had zijn ploeg een leuke film in elkaar gezet waarin ze én als ploeg én individueel afscheid van hem namen. Allemaal niet zonder bijsmaak. Harry heeft als trouwe collega en als ploegchef veel voor de brandweer betekend en hij mag dan met pensioen gaan maar hij gaat het verschrikkelijk missen net zoals zijn collega’s Harry gaan missen.

Nadat Harry talloze mooie cadeaus in ontvangst had mogen nemen nam hij het laatste woord. Harry sloot af met de woorden: “En hier wilde ik het bij laten”. Waarmee hij mag terugzien op een mooie 38 jaar brandweer waarin hij veel heeft meegemaakt, ernstige incidenten, hilarische momenten maar het belangrijkst: 38 jaar waarin Harry garant heeft gestaan voor de veiligheid en van de burger en het bieden van hulpverlening hieraan. Een prestatie waar we trots op mogen zijn.

De avond werd afgesloten met een lekker hapje en drankje waarna een busje voor cadeaus koers zette richting het huis van Harry.

Wij zijn trots uitgebreid aandacht te mogen besteden aan het afscheid van Harry daar waar 112HM, zolang als dit bestaat, altijd zeer prettig heeft samen kunnen werken met Harry. Hier willen wij Harry dan ook hartelijk voor danken en wensen hem, nogmaals, namens de hele crew van 112HM een fantastisch pensioen en nog heel veel mooie jaren samen met zijn vrouw en andere dierbaren. Harry… Bedankt!!

Foto’s: Rens de Haan

afscheid-harry-heesen-1 afscheid-harry-heesen-2 afscheid-harry-heesen-3 afscheid-harry-heesen-4 afscheid-harry-heesen-5 afscheid-harry-heesen-6 afscheid-harry-heesen-7 afscheid-harry-heesen-8 afscheid-harry-heesen-9 afscheid-harry-heesen-10 afscheid-harry-heesen-11 afscheid-harry-heesen-12 afscheid-harry-heesen-13 afscheid-harry-heesen-14 afscheid-harry-heesen-15 afscheid-harry-heesen-16 afscheid-harry-heesen-17 afscheid-harry-heesen-18 afscheid-harry-heesen-19 afscheid-harry-heesen-20 afscheid-harry-heesen-21 afscheid-harry-heesen-22 afscheid-harry-heesen-23 afscheid-harry-heesen-24 afscheid-harry-heesen-25 afscheid-harry-heesen-26 afscheid-harry-heesen-27 afscheid-harry-heesen-28 afscheid-harry-heesen-29 afscheid-harry-heesen-30 afscheid-harry-heesen-31 afscheid-harry-heesen-32 afscheid-harry-heesen-33 afscheid-harry-heesen-34 afscheid-harry-heesen-35 afscheid-harry-heesen-36 afscheid-harry-heesen-37 afscheid-harry-heesen-38 afscheid-harry-heesen-39 afscheid-harry-heesen-40 afscheid-harry-heesen-41 afscheid-harry-heesen-42 afscheid-harry-heesen-43 afscheid-harry-heesen-44 afscheid-harry-heesen-45 afscheid-harry-heesen-46 afscheid-harry-heesen-47 afscheid-harry-heesen-48 afscheid-harry-heesen-49 afscheid-harry-heesen-50 afscheid-harry-heesen-51 afscheid-harry-heesen-52 afscheid-harry-heesen-53 afscheid-harry-heesen-54 afscheid-harry-heesen-55 afscheid-harry-heesen-56 afscheid-harry-heesen-57 afscheid-harry-heesen-58

 

 

Proost Harry!

afscheid-harry-heesen-59

Cookievoorkeuren wijzigen