WADDINXVEEN – Aan het begin van zondagmiddag werd de brandweer van post Waddinxveen opgeroepen voor een stormschade aan het Zuidplashof.

Op het Zuidplashof wordt een appartementencomplex gebouwd. Vanaf de bouwplaats was een aantal materialen de parkeerplaats opgewaaid. De brandweerlieden zijn bouwcontainers opgegaan om de resterende materialen die erop lagen veilig binnen de hekken te leggen. De spullen die waren weggewaaid zijn ook binnen de hekken geplaatst.

De brandweer heeft daarna een stuk van de parkeerplaats afgezet om eventuele ongevallen met andere wegwaaiende onderdelen te voorkomen.

Foto’s: Rob de Jong

stormschade-zuidplashof-waddinxveen-01 stormschade-zuidplashof-waddinxveen-02 stormschade-zuidplashof-waddinxveen-03 stormschade-zuidplashof-waddinxveen-04 stormschade-zuidplashof-waddinxveen-05 stormschade-zuidplashof-waddinxveen-06 stormschade-zuidplashof-waddinxveen-07 stormschade-zuidplashof-waddinxveen-08 stormschade-zuidplashof-waddinxveen-09

Cookievoorkeuren wijzigen