ZEVENHUIZEN – Donderdagmorgen 10 november werden brandweer, politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de Provincialeweg – N219 bij Zevenhuizen.

De brandweer werd gealarmeerd voor mogelijke brand bij een betrokken voertuig. Bij aankomst heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Een auto is met een flinke vaart tegen een lantaarnpaal die op de middenberm stond aangereden. De schade aan het voertuig was aanzienlijk, ook de lantaarnpaal is flink beschadigd.

Een voertuig dat uit tegengestelde richting kwam is licht beschadigd geraakt door rondvliegend puin. De bestuurder van de Audi is onderzocht in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De berger heeft het voertuig geborgen.

Foto’s : Rob de Jong

ongeval-provincialeweg-zhn-01 ongeval-provincialeweg-zhn-02 ongeval-provincialeweg-zhn-03 ongeval-provincialeweg-zhn-04 ongeval-provincialeweg-zhn-05 ongeval-provincialeweg-zhn-06 ongeval-provincialeweg-zhn-07 ongeval-provincialeweg-zhn-08 ongeval-provincialeweg-zhn-09 ongeval-provincialeweg-zhn-10 ongeval-provincialeweg-zhn-11 ongeval-provincialeweg-zhn-12 ongeval-provincialeweg-zhn-13

Cookievoorkeuren wijzigen