MOORDRECHT – Zaterdagmorgen 5 november heeft omstreeks 11:15 uur een botsing plaatsgevonden op de Noord Ringdijk in Moordrecht.

De hulpdiensten werden met spoed opgeroepen. Ter plaatse was er een fikse botsing gebeurd tussen twee auto’s, beide voertuigen hadden hierbij forse schade opgelopen. Eén ter plaatse gekomen ambulance heeft de bestuurders gecontroleerd op verwondingen maar deze bleken niet gewond.

De politie heeft ten tijden van het ongeval het verkeer geregeld. Eén rijstrook was afgesloten. De politie gaat onderzoek doen naar de toedracht. Beide voertuigen worden geborgen door een ter plaatse gekomen berger.

Foto’s : Franklin Coenen

dsc_0001-kopie dsc_0002-kopie dsc_0004-kopie dsc_0006-kopie dsc_0008-kopie dsc_0009-kopie dsc_0012-kopie dsc_0014-kopie dsc_0016-kopie

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen