Reeuwijk - Deze middag schaarde een personenauto met daarachter een aanhangwagen op de A12 bij Reeuwijk. Het voertuig kwam in tegengestelde richting tegen de vangrail tot stilstand.

Een automobilist die achter het voertuig reed zag het allemaal gebeuren en stopte op de vluchtstrook om te helpen. Ook onze fotograaf kwam per abuis langsgereden en heeft samen met de ooggetuige gewacht op de komst van Rijkswaterstaat. De beide inzittenden van het geschaarde voertuig raakte niet gewond. De aanhanger was geladen met een hoop zand, dit grote gewicht zorgde er hoogstwaarschijnlijk voor dat de combinatie schaarde. De twee inzittenden van het voertuig hebben een gedeelte van de lading zand overgeschept om zo wat gewicht te verliezen. Hierna konden de twee met een beetje hulp van de medewerker van Rijkswaterstaat weer op weg.

Er werden in totaal twee rijstroken afgekruist maar dit zorgde voor weinig hinder.

Foto’s: Franklin Coenen

dsc_0885-kopiedsc_0001_3-kopie dsc_0009_3-kopiedsc_0013_1-kopie dsc_0010_1-kopie

Cookievoorkeuren wijzigen