Gouda - Deze middag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Vossenburchkade in Gouda. Niet veel later werd ook het mobiel medisch team uit Amsterdam gealarmeerd.

Het mobiel medisch team kwam met de traumahelikoper ter plaatse en landde op een veldje aan de Graaf Florisweg om een zogenoemde Rendes Vous uit te voeren. Na de landing kwamen de ambulances met daarin het slachtoffer aan bij de traumahelikoper waarna de trauma arts instapte om het slachtoffer te behandelen. Na enige tijd kon het slachtoffer worden vervoerd en kon de traumahelikopter onder toeziend oog van vele toeschouwers retour.

Foto’s: Franklin Coenen

dsc_0015-kopie dsc_0016-kopie dsc_0018-kopie dsc_0021-kopiedsc_0020-kopie dsc_0023-kopie dsc_0024-kopie

Cookievoorkeuren wijzigen