ZEVENHUIZEN – Op maandagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een persoon te water aan de Strandweg in Zevenhuizen (kern Oud Verlaat). Er zou een tas gevonden zijn nabij restaurant de Strandgaper waarop de brandweer is gaan zoeken.

Er werd opgeschaald naar middel duikalarm en er werd gezocht met uiteindelijk twee duikteams en een boot. Vlak daarvoor was ook de politiehelikopter aanwezig boven de plas. Lange tijd werd er gezocht, maar er werd niks aangetroffen. Op dinsdag zullen andere diensten de zoektocht over nemen, onder andere met sonarapparatuur. Ook is de Zevenhuizerplas op sommige plaatsen te diep voor de brandweerduikers.

Aanvankelijk gingen er geruchten dat het zou gaan om een vermist meisje en later om een suïcidale man, maar uiteindelijk kon de brandweer alleen zeggen dat het ging om de gevonden tas langs de waterkant.

Foto’s: Rob de Jong

middel-wo-strandweg-zhn-01 middel-wo-strandweg-zhn-02 middel-wo-strandweg-zhn-03 middel-wo-strandweg-zhn-04 middel-wo-strandweg-zhn-05 middel-wo-strandweg-zhn-06 middel-wo-strandweg-zhn-07 middel-wo-strandweg-zhn-08 middel-wo-strandweg-zhn-09 middel-wo-strandweg-zhn-10 middel-wo-strandweg-zhn-11 middel-wo-strandweg-zhn-12 middel-wo-strandweg-zhn-13 middel-wo-strandweg-zhn-14

Cookievoorkeuren wijzigen