WADDINXVEEN – Maandagmorgen 29 augustus even na half 9 heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Beijerincklaan (N453). Bij het ongeval waren in totaal drie voertuigen betrokken.

Aanvankelijk werd er een melding gemaakt dat er iemand bekneld zou zitten, maar dit bleek niet het geval. Ook de traumahelikopter werd nabij het incident afgemeld.

De bestuurder van de middelste auto bleek wel dusdanig gewond dat hij door de ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd. De andere twee bestuurders raakten niet gewond. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend. Na het ongeval ontstond er verkeershinder; korte tijd was de gehele weg afgesloten. Daarnaast was er na de afsluiting maar één rijstrook beschikbaar. De auto’s zijn geborgen waarna de weg vrijgegeven kon worden.

Foto’s: Rob de Jong

Ongeval Beijerincklaan WDN 01 Ongeval Beijerincklaan WDN 02 Ongeval Beijerincklaan WDN 03 Ongeval Beijerincklaan WDN 04 Ongeval Beijerincklaan WDN 05 Ongeval Beijerincklaan WDN 06 Ongeval Beijerincklaan WDN 07 Ongeval Beijerincklaan WDN 08 Ongeval Beijerincklaan WDN 09 Ongeval Beijerincklaan WDN 10 Ongeval Beijerincklaan WDN 11 Ongeval Beijerincklaan WDN 12

Cookievoorkeuren wijzigen