GOUDA – Donderdagavond 18 augustus om 21:45 uur is de brandweer opgeroepen voor een automatisch brandalarm in het Groene Hart ziekenhuis aan de Bleulandweg in Gouda. Na een half uur werd deze melding opgeschaald naar middel hulpverlening.

Ter plaatse bleek een stoomleiding op de vierde etage gesprongen te zijn. Hierdoor is de de vierde verdieping blank komen te staan. Uit voorzorg zijn alle patiënten verplaatst naar andere etages in het ziekenhuis.

De brandweer heeft geholpen om de patiënten naar andere plaatsen in het hospitaal over te brengen. Na enige tijd kwam het bericht naar buiten dat de leiding gedicht was. De technische dienst van het ziekenhuis zal alle schade opnemen en herstellen.

Foto : Ricardo Ernst & Lars van der Toorn

20160818222910get_img (1) (Kopie) get_img (2) (Kopie) get_img (3) (Kopie) get_img (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen