WADDINXVEEN – Donderdagmorgen 28 juli werden de hulpdiensten opgeroepen voor een medische noodsituatie op straat op de Koningin Wilhelminasingel. Het zou gaan om een reanimatie, daarom werden ook de traumahelikopter en de first responders van de brandweer gealarmeerd.

Op de locatie lag een vrouw op straat, die ten val is gekomen. Hoe dat is gebeurd, is onbekend. Wel had zij een flinke hoofdwond. Het ambulancepersoneel heeft in samenwerking met het MMT personeel het slachtoffer gestabiliseerd. Daarna is zij met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Over haar huidige situatie is niks bekend.

Foto’s: Rob de Jong

Traumaheli KW singel WDN 01 Traumaheli KW singel WDN 02 Traumaheli KW singel WDN 03 Traumaheli KW singel WDN 04 Traumaheli KW singel WDN 05 Traumaheli KW singel WDN 06 Traumaheli KW singel WDN 07 Traumaheli KW singel WDN 08 Traumaheli KW singel WDN 09 Traumaheli KW singel WDN 10 Traumaheli KW singel WDN 11 Traumaheli KW singel WDN 12 Traumaheli KW singel WDN 13 Traumaheli KW singel WDN 14 Traumaheli KW singel WDN 15 Traumaheli KW singel WDN 16 Traumaheli KW singel WDN 17

Cookievoorkeuren wijzigen