WADDINXVEEN – De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval op de A12 bij Waddinxveen. Op de afrit links zou een aanrijding hebben plaats gevonden. Ter plaatse bleek het de afrit rechts en hadden de betrokken partijen de voertuigen geparkeerd op een uitwijkplek op de N452.

In eerste instantie leken schadeformulieren voldoende hulp te bieden maar omdat bij één bestuurder getwijfeld werd over zijn gezondheid werd toch de ambulancedienst gealarmeerd.

Ter plaatse is na lange controle besloten de man naar het ziekenhuis te vervoeren. De berger heeft zijn voertuig geborgen. De tegenpartij kon zelf zijn weg vervolgen.

Foto’s: Lars van der Toorn & Rens de Haan

Ongeval A12 (1) Ongeval A12 (2) Ongeval A12 (3) Ongeval A12 (4) Ongeval A12 (5)

Ongeval A12 Waddinxveen (1) Ongeval A12 Waddinxveen (2) Ongeval A12 Waddinxveen (3) Ongeval A12 Waddinxveen (4) Ongeval A12 Waddinxveen (5) Ongeval A12 Waddinxveen (6) Ongeval A12 Waddinxveen (7) Ongeval A12 Waddinxveen (8)

Cookievoorkeuren wijzigen