LISSE – De hulpdiensten werden vannacht gealarmeerd voor een brand in de Don Boscoschool aan de Don Boscostraat in Lisse. Al snel werd er opgeschaald naar middelbrand. Het bleek hier te gaan om een uitslaande brand.

Ter plaatse leek er al geen redden meer aan. Geluk bij een ongeluk betrof het hier de oude Don Boscoschool waarbij men al was begonnen aan de sloopwerkzaamheden. De brand van vannacht heeft enkel het sloopproces wat versneld.

De brandweer kon niets anders doen als uitbreiding voorkomen en het pand gecontroleerd uit laten branden. De oorzaak van de brand is nog onbekend maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s: Robert van Voorst

Middelbrand Don Boscostraat Lisse (1) Middelbrand Don Boscostraat Lisse (2) Middelbrand Don Boscostraat Lisse (3) Middelbrand Don Boscostraat Lisse (4) Middelbrand Don Boscostraat Lisse (5) Middelbrand Don Boscostraat Lisse (6) Middelbrand Don Boscostraat Lisse (7) Middelbrand Don Boscostraat Lisse (8) Middelbrand Don Boscostraat Lisse (9) Middelbrand Don Boscostraat Lisse (10) Middelbrand Don Boscostraat Lisse (11) Middelbrand Don Boscostraat Lisse (12) Middelbrand Don Boscostraat Lisse (13) Middelbrand Don Boscostraat Lisse (14)

Cookievoorkeuren wijzigen