NOORDWIJK – Vrijdagmiddag 22 juli omstreeks 15.00 uur is er een ongeluk gebeurd op de Nieuwe Zeeweg in Noordwijk.

Ter plaatse bleek er een bestuurster van een scootmobiel door een auto geschept te zijn op een oversteekplaats. Het slachtoffer is zwaargewond geraakt en door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd.

De automobilist heeft de overstekende scootmobiel waarschijnlijk over het hoofd gezien. De auto heeft flinke schade.

Update Politiebericht

Bestuurder scootmobiel (82) overleden na aanrijding

Noordwijk – Een 82-jarige man uit Noordwijk is vrijdagavond 22 juli in het ziekenhuis overleden nadat hij op de Nieuwe Zeeweg in Noordwijk met zijn scootmobiel in aanrijding kwam met een personenauto.

De hulpdiensten kregen omstreeks 14.45 uur de melding dat er op de Nieuwe Zeeweg een aanrijding tussen een scootmobiel en een personenauto had plaatsgevonden. De bestuurder van de scootmobiel was daarbij gewond geraakt. De man werd ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld en vervoerd naar het ziekenhuis. Daar verslechterde plotseling zijn toestand en kwam hij aan het begin van de avond te overlijden.

De afdeling VerkeersOngevallenAnalyse van de politie deed ter plaatse onderzoek. Hoewel het onderzoek nog niet volledig is afgerond, heeft de Noordwijker vermoedelijk geen voorrang verleend aan de bestuurder van de personenauto op het moment dat hij met zijn scootmobiel de Nieuwe Zeeweg over wilde steken. De automobilist kon een aanrijding niet meer voorkomen.

De bestuurder van de auto, een 28-jarige man uit Hillegom, heeft een verklaring afgelegd en is inmiddels op de hoogte gebracht van het overlijden van de man op de scootmobiel. De auto en de scootmobiel zijn voor verder onderzoek in beslag genomen.
Bron: Politie.nl

Foto’s : Menno Plug

20160722150262 20160722150261

 

Cookievoorkeuren wijzigen