LOPIK – De brandweer werd rond middernacht gealarmeerd voor een brand in een loods aan de Graafdijk in Lopik. Al snel werd er opgeschaald naar middel- en later zelfs naar grote brand. Ter plaatse bleek achterop een terrein een loods in brand te staand met daarin onder andere hout en crossauto’s.


De brandweer kon overslag naar andere panden voorkomen maar en pand wat in brand stond is totaal verwoest. De brandweer heeft uren werk gehad aan het blussen en onder controle krijgen van de brand.

Foto’s & Video: Rens de Haan

Grote brand Graafdijk Lopik (1) Grote brand Graafdijk Lopik (2) Grote brand Graafdijk Lopik (3) Grote brand Graafdijk Lopik (4) Grote brand Graafdijk Lopik (5) Grote brand Graafdijk Lopik (6) Grote brand Graafdijk Lopik (7) Grote brand Graafdijk Lopik (8) Grote brand Graafdijk Lopik (9) Grote brand Graafdijk Lopik (10) Grote brand Graafdijk Lopik (11) Grote brand Graafdijk Lopik (12) Grote brand Graafdijk Lopik (13) Grote brand Graafdijk Lopik (14) Grote brand Graafdijk Lopik (15) Grote brand Graafdijk Lopik (16) Grote brand Graafdijk Lopik (17) Grote brand Graafdijk Lopik (18) Grote brand Graafdijk Lopik (19) Grote brand Graafdijk Lopik (20) Grote brand Graafdijk Lopik (21) Grote brand Graafdijk Lopik (22) Grote brand Graafdijk Lopik (23) Grote brand Graafdijk Lopik (24)

Cookievoorkeuren wijzigen