GOUDA – De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een woningbrand op de Groenhovenweg in Gouda. Ter plaatse sprak een omwonende de brandweer aan en gaf aan rook vanaf het dak te hebben gezien.

De brandweer is aan de voorzijde van de woning een verkenning gaan doen en aan de achterzijde werd de autoladder ingezet om controle te doen van boven af.

Uiteindelijk werd niets aangetroffen wat wees op brand. Even voor de melding stond er een auto met een rokende motor en het vermoeden bestaat dat die er voor gezorgd heeft dat er rook zichtbaar was bij het dak waarna de hulpdiensten zijn ingeschakeld.

Onverrichter zaken keerde de brandweer terug naar de kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Binnenbrand Groenhovenweg GDA (1) Binnenbrand Groenhovenweg GDA (2) Binnenbrand Groenhovenweg GDA (3) Binnenbrand Groenhovenweg GDA (4) Binnenbrand Groenhovenweg GDA (5) Binnenbrand Groenhovenweg GDA (6) Binnenbrand Groenhovenweg GDA (7) Binnenbrand Groenhovenweg GDA (8) Binnenbrand Groenhovenweg GDA (9) Binnenbrand Groenhovenweg GDA (10)

Cookievoorkeuren wijzigen