NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL – Maandagmiddag 18 juli omstreeks 12:45 uur is er brand uitgebroken in een woning aan de Frankenrade in Nieuwerkerk aan den IJssel waarop de hulpdiensten werden gealarmeerd.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en troffen een uitslaande brand aan met veel rookontwikkeling. Nog voor dat de eerste brandweerauto ter plaatse was werd er opgeschaald naar middelbrand.

De brandweer heeft direct een binnen aanval gedaan en wist de brand snel meester te krijgen. Ongeveer een half uur na eerste melding was de brand uit en begon de brandweer met het slopen van het dak om zeker te weten dat ook hier het vuur volledig was gedoofd.

De oorzaak van de brand is onbekend en zover bij ons bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Foto’s : Sven Poeze, Rens de Haan, Rob de JongIMG_9087 (Kopie)

20160718125430.jpg

Middelbrand NAY RDH (1) Middelbrand NAY RDH (2) Middelbrand NAY RDH (3) Middelbrand NAY RDH (4) Middelbrand NAY RDH (5) Middelbrand NAY RDH (6) Middelbrand NAY RDH (7) Middelbrand NAY RDH (8) Middelbrand NAY RDH (9) Middelbrand NAY RDH (10) IMG_9104 (Kopie) IMG_9106 (Kopie)
Middelbrand NAY RDH (12)

Middelbrand Frankenrade NAY RJ 01 Middelbrand Frankenrade NAY RJ 02 Middelbrand Frankenrade NAY RJ 03 Middelbrand Frankenrade NAY RJ 04 Middelbrand Frankenrade NAY RJ 05 Middelbrand Frankenrade NAY RJ 06 Middelbrand Frankenrade NAY RJ 07 Middelbrand Frankenrade NAY RJ 08 Middelbrand Frankenrade NAY RJ 09 Middelbrand Frankenrade NAY RJ 10 Middelbrand NAY RDH (13) Middelbrand NAY RDH (14)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen