WADDINXVEEN – Dinsdagavond 12 juli werd de rust van de bewoners aan de Beethovenlaan wreed verstoord door een harde klap. Een auto had twee geparkeerde auto’s geramd en belandde zelf vervolgens half op de stoep. De betreffende bestuurder is nagekeken door de ambulancedienst, maar was niet dusdanig gewond dat hij mee moest naar het ziekenhuis. Wel werd hij meegenomen door de politie.
Een berger heeft twee auto’s meegenomen; de eigenaar van de derde auto wilde dat deze zou blijven staan en zal op woensdagmorgen zelf verdere actie ondernemen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

Ongeval met geparkeerde auto's Beethovenlaan WDN 01 Ongeval met geparkeerde auto's Beethovenlaan WDN 02 Ongeval met geparkeerde auto's Beethovenlaan WDN 03 Ongeval met geparkeerde auto's Beethovenlaan WDN 04 Ongeval met geparkeerde auto's Beethovenlaan WDN 05 Ongeval met geparkeerde auto's Beethovenlaan WDN 06 Ongeval met geparkeerde auto's Beethovenlaan WDN 07 Ongeval met geparkeerde auto's Beethovenlaan WDN 08 Ongeval met geparkeerde auto's Beethovenlaan WDN 09 Ongeval met geparkeerde auto's Beethovenlaan WDN 10 Ongeval met geparkeerde auto's Beethovenlaan WDN 11

Cookievoorkeuren wijzigen