WADDINXVEEN - De post Waddinxveen en Gouda werden ca. kwart over één gealarmeerd voor assistentie ambulance aan de Chopinlaan te Waddinxveen. Iets later werd de tankautospuit van post Gouda opgeroepen. De rollgliss was hier nodig.

Ondertussen werd de Chopinlaan afgesloten ter hoogte van de noordelijke inrit van de Sweelinckhof en ter hoogte van de Mozartlaan. De autoladder werd midden op de weg afgestempeld om werkruimte voor de redkorf en ladderpakket te hebben. Verkeer werd door de brandweer omgeleid. Er is geen politie ter plaatse geweest.

De patiënt is vakkundig en behoedzaam uit het raam van de dakkapel getakeld. Nadat de ambulance vertrokken en de rollgliss opgeborgen was, werd de wegafsluiting weer opgeheven.

Foto’s: Simon Frank
Hoogte ass. rollgliss Chopinlaan WDN 02 Hoogte ass. rollgliss Chopinlaan WDN 03 Hoogte ass. rollgliss Chopinlaan WDN 04 Hoogte ass. rollgliss Chopinlaan WDN 05 Hoogte ass. rollgliss Chopinlaan WDN 06 Hoogte ass. rollgliss Chopinlaan WDN 07 Hoogte ass. rollgliss Chopinlaan WDN 08 Hoogte ass. rollgliss Chopinlaan WDN 09

Hoogte ass. rollgliss Chopinlaan WDN 01

Cookievoorkeuren wijzigen