BODEGRAVEN – Vrijdagmiddag 24 juni is een motorrijder op de kruising van de Broekveldselaan met de Engelandweg in Bodegraven bij een verkeersongeluk gewond geraakt.

De vrachtwagenbestuurder, die op de Broekveldselaan reed, wilde linksaf slaan naar de Engelandweg en nam de bocht te kort. De motorrijder, die uit tegengestelde richting van de Broekveldselaan kwam, knalde op de afslaande vrachtwagen. Beide bestuurder gingen nog in de remmen, maar een ongeluk kon niet worden voorkomen. Meerdere burgers kwamen al snel in actie om de motorrijder te helpen.

Een mevrouw bleef maar op de motorrijder inpraten om bij kennis te blijven. Al vrij snel daarna kwam de politie en ambulance ter plaatse. De motorrijder is door het ambulancepersoneel nagekeken. Of hij ook is meegenomen naar het ziekenhuis is bij ons nog niet bekend.

Foto’s : Danny de Vries

20160624154445.jpg

20160624154446.jpg

20160624154447.jpg

Cookievoorkeuren wijzigen