HAASTRECHT - Vanavond rond 20:00 werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising West Vlisterdijk / Bilwijkerweg & de Bredeweg in Haastrecht.

Op de genoemde kruising bleek een fietser, welke met twee andere fietsers reed, te zijn aangereden door een auto. De fietsers kwamen vanaf de Bilwijkerweg en één van hen werd geschept toen zij de kruising op wilde rijden waar op dat moment een auto aan kwam rijden welke richting Vlist reed.

De fietser kwam met een harde klap op de voorruit terecht en eindigden op het dak van de auto waarna hij er vervolgens weer vanaf viel. Zijn fiets belandde in de berm. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plaatse gestabiliseerd waarna hij met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis is vervoerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse kwam ter plaatse om de precieze oorzaak van de aanrijding te onderzoeken. Nadat het onderzoek was afgerond kon de kruising weer volledig worden vrijgegeven. De auto, welke aanzienlijk was beschadigd, mocht niet zelfstandig meer verder rijden en is opgehaald. Ook de fiets is meegenomen.

Foto’s: Marco van Bemmel

IMG_0169 [112HM] Ongeval Haastrecht (1) [112HM] Ongeval Haastrecht (3) [112HM] Ongeval Haastrecht (5) [112HM] Ongeval Haastrecht (6) [112HM] Ongeval Haastrecht (7) [112HM] Ongeval Haastrecht (9) [112HM] Ongeval Haastrecht (10) [112HM] Ongeval Haastrecht (13) [112HM] Ongeval Haastrecht (18) [112HM] Ongeval Haastrecht (19) [112HM]

Cookievoorkeuren wijzigen