LEIDERDORP – Zaterdagnacht zijn omstreeks 00:10 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een gebouwbrand aan het Jan de Hartogplein in Leiderdorp.

Ter plaatse bleek er bij een kamer in een woon-zorginstelling een prullenbak in brand te staan. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen waarop zij de brand hebben uitgemaakt. Door middel van een ventilator is de kamer in de woon-zorginstelling geventileerd. De bewoner van de kamer is door het ter plaatse gekomen ambulancepersoneel gecontroleerd maar hoefde niet vervoerd te worden. Nadat de woning geventileerd was konden de hulpdiensten weer retour

Foto’s : Koen JongenIMG_0980 (Kopie) IMG_0982 (Kopie) IMG_0985 (Kopie) IMG_0987 (Kopie) IMG_0991 (Kopie) IMG_0995 (Kopie) IMG_0997 (Kopie) IMG_0998 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen