GOUDA – Deze avond werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Kanaaldijk in Gouda. Ter plaatse had er een kettingbotsing plaatsgevonden waarbij vier voertuigen betrokken waren. 

Vrijwel direct na het ter plaatse komen van de hulpdiensten werd de Kanaaldijk compleet afgelosten om zo een veilige werkplek te creëren. De schade aan de voertuigen was groot. Twee ambulances kwamen ter plaatse en die hebben elk een slachtoffer vervoerd naar het ziekenhuis. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) kwam ter plaatse om het ongeval in kaart te brengen.

Toen de VOA haar onderzoek had afgerond kon de berger beginnen met het bergen van de voertuigen. Drie van de vier voertuigen konden door de schade niet meer zelf verder rijden en deze werden dus geborgen. Nadat de berger klaar was kon men retour en werd de Kanaaldijk weer vrijgegeven. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is onbekend.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0098 (Kopie) DSC_0102 (Kopie) DSC_0105 (Kopie) DSC_0106 (Kopie) DSC_0109 (Kopie) DSC_0111 (Kopie) DSC_0112 (Kopie) DSC_0115 (Kopie) DSC_0121 (Kopie) DSC_0128 (Kopie) DSC_0136 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen