WADDINXVEEN – Politie en ambulance werden op woensdagochtend gealarmeerd voor een ongeval op de Tweede Bloksweg in Waddinxveen. Bij aankomst bleek het te gaan om een kop staart aanrijding. Echter was het ongeluk niet gebeurd op de genoemde straat, maar op de Beijerincklaan.

De in totaal drie inzittenden van de personenauto en bestelbus zijn door de ambulancebroeders nagekeken, maar niemand was dusdanig gewond dat hij/zij mee moest naar het ziekenhuis. Na het ongeval werd de Beijerincklaan afgesloten tussen de Zuidplaslaan en de Zuidelijke Rondweg wat voor overlast zorgde. De gemeente heeft een olievlek die was ontstaan opgeruimd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

De BMW die ook te zien is, was niet betrokken bij het ongeval

Kop staart Beijerincklaan WDN 01 Kop staart Beijerincklaan WDN 02 Kop staart Beijerincklaan WDN 03 Kop staart Beijerincklaan WDN 04 Kop staart Beijerincklaan WDN 05 Kop staart Beijerincklaan WDN 06 Kop staart Beijerincklaan WDN 07 Kop staart Beijerincklaan WDN 08 Kop staart Beijerincklaan WDN 09 Kop staart Beijerincklaan WDN 10 Kop staart Beijerincklaan WDN 11 Kop staart Beijerincklaan WDN 12 Kop staart Beijerincklaan WDN 13

Cookievoorkeuren wijzigen