MOERKAPELLE – De brandweer van post Zevenhuizen kreeg op zondagmiddag de melding van een voertuigbrand op de Dorpsstraat in Moerkapelle. Het bleek te gaan om een motor.

Na het ontstaan van de brand in de oude motor konden omstanders zelf het vuur al blussen met een poederblusser. De brandweerlieden hebben vervolgens een controle uitgevoerd. De accu knetterde nog wel en is om die reden afgeblust. Door het gebruik van de poederblusser waren de weg en een geparkeerde auto wit uitgeslagen; dit is schoongespoten door de brandweer. Hierna kon men terug naar de kazerne. De Dorpsstraat was korte tijd afgesloten nabij de Bredeweg.

Foto’s: Rob de Jong

Motorbrand Dorpsstraat MKE 1 Motorbrand Dorpsstraat MKE 2 Motorbrand Dorpsstraat MKE 3 Motorbrand Dorpsstraat MKE 4 Motorbrand Dorpsstraat MKE 5 Motorbrand Dorpsstraat MKE 6

Cookievoorkeuren wijzigen