HAASTRECHT – Deze avond werden twee ambulances en meerdere politie eenheden gealarmeerd voor een reanimatie op de Provincialeweg West in Haastrecht. Ook het Mobiel Medisch Team werd hiervoor gealarmeerd.

De reanimatie vond plaats op een terrein van de tennisvereniging dat gelegen is naast de voetbalvelden aan de Provincialeweg West. Het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam kwam per traumahelikoper ter plaatse en landde op een veldje achter de voetbalvelden. De hulpdiensten zijn enige tijd bezig geweest met het slachtoffer waarna deze met spoed is vervoerd naar het ziekenhuis. Hierna kon ook het traumateam weer retour.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0076 (Kopie) DSC_0080 (Kopie) DSC_0083 (Kopie) DSC_0084 (Kopie) DSC_0088 (Kopie) DSC_0094 (Kopie) DSC_0095 (Kopie) DSC_0096 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen