GOUDA – Deze middag werden de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een voertuig te water aan de Achterwillensebocht in Gouda. Ter plaatse bleek een personenauto in het water te zijn beland.

De bestuurder van het voertuig is door omstanders uit zijn voertuig gehaald waarna de ter plaatse gekomen ambulancedienst zich over de bestuurder heeft ontfermd. De duikers van de brandweer hebben nog een zoekslag in het water gemaakt naar eventuele andere slachtoffers, er werd niks gevonden en dus kon de brandweer weer snel retour post. De bestuurder bleek na controle van de ambulancedienst niet gewond te zijn waarna hij door de ambulancedienst naar zijn huis is gebracht.

De politie bleef ter plaatse in afwachting van de berger. De berger kwam ter plaatse en kon al snel het voertuig op het droge krijgen waarna deze geborgen kon worden. Hoe het voertuig ter water kon raken is onbekend.

Foto’s: Franklin Coenen

DSC_0053 (Kopie) DSC_0055 (Kopie) DSC_0056 (Kopie) DSC_0059 (Kopie) DSC_0061 (Kopie) DSC_0063 (Kopie) DSC_0065 (Kopie) DSC_0066 (Kopie)

Cookievoorkeuren wijzigen