BOSKOOP –  Donderdag avond werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval letsel op de Reijerskoop in Boskoop. Het zou gaan om een aanrijding tussen een fiets en een personenauto.

Ter plaatse is een man met zijn fiets lelijk ten val gekomen. Dit gebeurde nadat hij tegen een auto aankwam die hem aan de zijkant passeerde. De bestuurder van de auto heeft dit niet door gehad en is door gereden. De ambulance is ter plaatse gekomen en heeft zich over het slachtoffer ontfermt.

Foto’s: Lars van der Toorn

ongeval fietser bkp LT (1) [#112hm.nl] ongeval fietser bkp LT (2) [#112hm.nl] ongeval fietser bkp LT (3) [#112hm.nl] ongeval fietser bkp LT (4) [#112hm.nl] ongeval fietser bkp LT (5) [#112hm.nl] ongeval fietser bkp LT (6) [#112hm.nl] ongeval fietser bkp LT (7) [#112hm.nl]

Cookievoorkeuren wijzigen