GOUDA –  Deze avond werden politie en ambulance gealarmeerd voor een ongeval letsel op de Nieuwe Gouwe O.Z. / Hanzeweg.

Ter plaatse is een fietser geschept door een voertuig dat vanaf de Nieuwe Gouwe O.Z. de Hanzeweg op draaide. Het slachtoffer is opgevangen door verschillende getuigen en later door de gealarmeerde ambulance nagekeken. De politie heeft enkele gegevens genoteerd waarna de hulpdiensten retour konden.

Foto’s: Lars van der Toorn

fietser geschept nieuwe gouwe oz LT (1) [#112hm.nl] fietser geschept nieuwe gouwe oz LT (2) [#112hm.nl] fietser geschept nieuwe gouwe oz LT (3) [#112hm.nl] fietser geschept nieuwe gouwe oz LT (4) [#112hm.nl] fietser geschept nieuwe gouwe oz LT (5) [#112hm.nl] fietser geschept nieuwe gouwe oz LT (6) [#112hm.nl] fietser geschept nieuwe gouwe oz LT (7) [#112hm.nl] fietser geschept nieuwe gouwe oz LT (8) [#112hm.nl] fietser geschept nieuwe gouwe oz LT (11) [#112hm.nl]

Cookievoorkeuren wijzigen